Blogily

Mom Blogging

Най-простият синоним на думата „био“ е „естествен“. А продуктите с марка StrumaFruit са вкусни и полезни и са наша гордост.

август 10, 2022

Живеем забързано и често сме подложени на стрес, над който нямаме контрол и с който просто трябва да се справим както можем. Всеки има добри и лоши дни, но обнадеждаващата новина е, че това, което зависи изцяло от нашия избор е храната, която консумираме.
От далечната 2008 година, ние от StrumaFruit сме посветили усилията и труда си на това да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти био храни, които не просто удовлетворяват кулинарните им желания, но и носят здраве и бодрост.
Нашите собствени био сертифицирани черешови и сливови насаждения са нашата гордост. С тях, ние успяваме да постигнем един завършен затворен цикъл на производство на натурални и био сушени плодове. По този начин контролираме качеството на продуктите във всеки един етап от тяхното отглеждане, сушене и пакетиране.
Ако и вие искате да консумирате витална храна, която е богата на хранителни вещества, витамини и фибри, изберете нашите продукти.
Ние използваме само свежи и пресни плодове. Изсушаването им става чрез съвременно техническо оборудване, при което те остават свежи и не губят от своята хранителна стойност, сочност и аромат.
Няма нищо по-добро от това да подарите на себе си и на своето семейство ежедневна грижа с внимателно подбрана, вкусна и естествена храна.
Храната е живот. Натуралната храна е чиста енергия – тя носи настроение, тонус, лекота и сила.
Доверете се на нашите сушени плодове и зеленчуци и ги направете ежедневие на вашата трапеза, част от храната в офиса или приятен здравословен десерт, докато се разхождате в парка.
Може да поберете навсякъде една шепа вкусни сушени плодове и да посегнете към тях по всяко време на деня, нали?
Ние не правим компромис с качеството на продуктите, които ви предлагаме. Не правете и вие компромис с начина си на хранене, за да сте бодри и изпълнени с енергия, независимо от предизвикателствата на деня.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *