Blogily

Mom Blogging

Био серия потребителски опаковки

ноември 13, 2022

„Струма Фрут” произвежда, обработва и опакова био сертифицирани и конвенционални сушени плодове и зеленчуци.


Нашите пресни плодове са внимателно подбрани и изсушени. При процесите на сушене се използват най-съвременните технологии.
Ние отделяме изключително внимание на това всеки един плод да бъде изсушен така, че да запази своите хранителни свойства.
Не по-малко важно е и това те да бъдат опаковани в био потребителски опаковки, които ще запазят свежестта и качествата на продуктите.


Нашата био серия потребителски опаковки са изработени по всички стандарти за качество и безопасност. Те осигуряват хигиената и правилното съхранение на плодовете и зеленчуците, като нашата цел е те да достигнат до вас в отличен вид, готови за консумация.
Потребителските опаковки на „Струма Фрут” се отличават с изчистен и стилен дизайн, елегантност и високо качество. Удоволствието да консумирате сушените плодове на марката е значително по-голямо, когато знаете, че те се съхраняват в био опаковки, които запазват качествата им и щадят природата.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *