Blogily

Mom Blogging

Био сурови ядки и сушени плодове

ноември 13, 2022

Свикнали сме да четем, че суровите ядки са за предпочитане пред печените, но дали това е наистина така и има ли нещо, за което е добре да внимаваме, при консумация на сурови ядки?

Истината е, че и едните, и другите имат своите предимства и недостатъци.

От една страна, печените ядки са доста солени и при процесите на изпичане са загубили част от водното съдържание и полезните си свойства. От друга страна, при хапване на сурови ядки, съществува риск от заразяване със Салмонела. Препоръката в този случай е те да бъдат накиснати във вода поне няколко часа преди консумация. Обработката на ядките с пара или чрез изсушаване, намаляват значително риска от заразяване с бактерии.

Защо не бива да се колебаете да консумирате био сурови ядки и сушени плодове от „Струма Фрут”?

Всички производствени дейности, които са свързани с изсушаване, пакетиране и съхранение на био сурови ядки и сушени плодове са в синхрон с най-високите стандарти за качество, хигиена, чистота и безопасност на продуктите. Разполагаме със собствен цех и работим с модерно техническо оборудване, за да поднесем на нашите клиенти наистина качествени био сертифицирани храни.

Нашата цел е да предложим био сурови ядки, които се открояват със своя аромат, свежест, приятен вкус и най-вече – ценни хранителни вещества. Наред с това се стремим да поднесем на пазара богата гама от най-различни био сушени плодове, които са с безкомпромисно качество и отлични вкусови показатели.

Ако и вие държите да се храните с храни, които ще ви направят по-енергични и работоспособни, не пропускайте да понесете на трапезата си био сурови ядки и сушени плодове от „Струма Фрут”.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *