Blogily

Mom Blogging

Био сушена арония

ноември 13, 2022

Редовната консумация на био сушена арония ще ви помогне да се избавите от сухата и лишена от еластичност кожа. Аронията се оказва подходяща и за премахване на пигментни петна по кожата. Може да бъде добавена към печива, да се консумира под формата на чай, да се накисне и добави към овесени каши, кисело мляко и други здравословни закуски. Стипчивият на вкус плод се грижи за здравето на вашите очи, засилва имунната система и обогатява организма с витамин С.

Защо да заложите на био сушена арония от „Струма Фрут”?

Разполагаме с производствена база, която е оборудвана със съвременни машини за охлаждане, селектиране, калибриране, пакетиране и съхранение на сушените плодове и зеленчуци. Това означава, че всеки един плод арония е внимателно подбран и изсушен така, че да се запазят витамините в него.

Стремим се да поднасяме на своите клиенти възможно най-сочните и свежи плодове. Гордеем се с това, че нашите продукти, макар и изсушени, носят аромата и вкусовите качества на свежите плодове. 

Осъзнаваме, че за хората, които държат да се хранят с полезни храни и да водят здравословен начин на живот е важно да имат доверие на фирмата, от която си набавят био храни.

Нашата цел е да предложим плодове с отлично качество, отгледани в собствените ни градини или доставени от специално подбрани фермери. Това са плодове без пестициди и добавки, изсушени и опаковани в био опаковки, без добавена захар, оцветители или консерванти. По този начин и вие и ние знаем, че всичко, което се съдържа в опаковката био сушена арония е само и единствено полезният и толкова вкусен плод и нищо повече.  

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *