Blogily

Mom Blogging

Био сушени сливи без костилки

ноември 15, 2022

Сушените сливи са богати на антиоксиданти, цинк, кобалт, йод и хром. Полезни са, тъй като намаляват чувството за тревожност и ви избавят от стреса, освен това подпомагат обмена на въглехидрати в организма. Препоръчват се при борба с наднорменото тегло, понеже засищат глада и не са особено калорични.

Ние от „Струма Фрут” се стремим да предложим качествени сливи без костилки, защото добре знаем, че вкусната храна носи настроение и здраве. Разполагаме със собствен цех и изпълняваме производствените дейности в синхрон с най-високите стандарти за качество, хигиена, чистота и безопасност на продуктите.

Предлагаме био сушени сливи без костилки, които се отличават с качество и свежест, които ще ви очароват. Това е постигнато благодарение на нашето

модерно техническо оборудване за селектиране, преработка, сушене и пакетиране. По този начин не само предлагаме 100% натурални сушени сливи без костилка, но и био сертифицирани сушени плодове, които носят здраве и бодрост на всеки, който ги консумира. 

Как можете да включите био сушените сливи без костилка в ежедневното си меню?

Те са чудесни за междинно хранене, но могат да бъдат добавени и към определени храни и десерти.

Вашият ден може да започне доста по-добре, когато имате под ръка чиста натурална храна и стартирате с вкусна закуска. Това може да бъде мус от био сушени сливи и чиа, овесена каша със сушени сливи или вкусни мъфини с микс от плодове.

Изберете удобството и спестете време като приготвите закуска, без да се занимавате с премахване на костилки.

Био сушените сливи без костилки на „Струма Фрут” са предназначени точно за това.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *