Blogily

Mom Blogging

Годжи бери

декември 15, 2022

Дребните червени плодове Годжи бери са сред супер храните, от които организмът има нужда, особено когато целта е отслабване, детоксикация и подобряване на здравето.

Защо Годжи бери се използва за диети с цел редуциране на излишни килограми?

„Червените диаманти”, както също наричат тези плодове, засилват метаболизма и участват активно в пречистването на организма.

Всекидневната консумация на Годжи бери засилва топенето на мазнините и подпомага бързото разграждане на храната. Освен това, плодовете са полезни при хронична умора, шум в ушите, възстановяване след боледуване и за подсилване на имунната система.

Българският производител на сушени плодовеСтрума Фрут” ви предлага Годжи бери с отлично качество.

Плодовете са обработени и пакетирани в собствена производствена база, съобразно всички изисквания за безопасност и с технологии, които запазват полезните им свойства.  

Годжи бери може да добавите към смути, мюсли, чай, десерти, плодови сурови бонбони, салати и др. вкусни храни. При всички положения, тези вкусни плодове ще направят трапезата ви по-богата и много по-здравословна. Не пропускайте да си ги набавите, особено през зимните месеци.   

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *