Blogily

Mom Blogging

Захаросани сурови ядки Пекан

декември 19, 2022

Захаросани сурови ядки Пекан от „Струма Фрут” – това е едно наистинавкусно сладко изкушение, което трябва да опитате.

Тъй като ароматните ядки пекан са сурови, този деликатес изобилства с полезни мазнини, витамини и определено може да ви зареди с енергия.

Благодарение на ядките Пекан можете да контролирате глада, независимо от това къде се намирате.

Подходящи са както по време на поход и дълги пътувания, така и за бърза закуска в офиса.  Захаросани сурови ядки Пекан са идеални и за непредвидени ситуации като онези моменти, в които подадете в задръстване и имате нужда от нещо вкусно, което да си похапвате, докато чакате.

Ние от „Струма Фрут” се стремим да ви предложим винаги качествени продукти, така че обръщаме внимание не само на ядките и сушените плодове и зеленчуци, които произвеждаме, но и на опаковките, в които те пристигат до вас.

Опаковката  на захаросаните сурови ядки Пекан напълно запазва качествата и вида им. В резултат на това, те са свежи и приятни на вкус. Високата им хранителна стойност носи много ползи на вашия организъм и представлява истинско кулинарно удоволствие. Побързайте да ги опитате и да се уверите сами в това.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *