Blogily

Mom Blogging

Кокосов чипс

декември 15, 2022

Кокосовият чипс от „Струма Фрут” е чудесен сам по себе си и може да се приема самостоятелно като вкусен снакс или да бъде добавен към смути, печива, шейкове и др. Той е без добавена захар и  консерванти и може да бъде консумиран дори и когато спазвате хранителен режим.

Приготвено от най-хубавите кокосови орехи, това хрупкаво и вкусно изкушение може да бъде част от вашето балансирано и здравословно хранене. Неговият фин аромат и приятен вкус може да ви помогне да постигнете съвършенството, без значение дали става въпрос за приготвяне на ежедневната закуска или за направата на специален сладкиш.

Тъй като кокосовият чипс е много богат на витамини и минерали, той може да бъде отличен източник на енергия и предпочитана междинна закуска за вашия натоварен ден.

Похапвайки от него, поне за момент може да си представите, че се намирате в слънчева Бразилия или Шри Ланка. Именно там кокосовите орехи са най-разпространени и вероятно всеки от нас поне веднъж е мечтал да се разходи до тези далечни страни.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *