Blogily

Mom Blogging

Микс стафиди, френско грозде и цитрусови корички

декември 15, 2022

В празничните зимни месеци копнеем за уют, топлина и вкусна храна. Какво е Коледа без приятния цитрусов аромат на домашните сладки? Нека не забравяме, че малките детайли са тайната на всяка успешна кулинарна идея. Ето защо не бива да  пропускате да се сдобиете с вкусен микс от „Струма Фрут”.  

Съчетанието на френско грозде, цитрусови корички и сладки стафиди е чудесно, но тайната на това, да се радваме на свежи сушени плодове е и в правилното им пакетиране и съхранение. Продуктите, които „Струма Фрут” ви предлага, са обработени в модерна база, със съвременни машини за охлаждане, селектиране, калибриране, пакетиране и съхранение, така че с поръчката на сушени плодове от нас, можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто.

Нашият микс стафиди, френско грозде и цитрусови корички е перфектен избор за добавки към мюсли, кексове и мъфини. Миксът може да бъде използван и за украса на мелби, торти и други сладки изделия. При всички положения, с него ще успеете да придадете приятен и много ароматен завършек на вашите десерти, да освежите сладките изкушения, които приготвяте за семейството си и най-вече – да внесете разнообразие и витамини на трапезата.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *