Blogily

Mom Blogging

Микс сушени плодове в луксозна кутия

декември 19, 2022

Чудите ли се понякога какво да подарите на любим човек или на колега? Когато изборът на подарък е голяма дилема и вече сте изчерпали идеите си, ние сме насреща да ви вдъхновим за нестандартен, модерен и много сполучлив подарък, който определено ще остави хората впечатлени.

Нашата идея заслужава внимание, защото става въпрос за микс сушени плодове в луксозна кутия от „Струма Фрут”.

Това е подарък, който съчетава в себе си практичност и лукс и който може да бъде сравнен с поднасянето на скъп букет рози. Всъщност в него има нещо много повече, защото освен красота и оригиналност, миксът сушени плодове в луксозна кутия носи здраве, свежест и витамини.

Това е достатъчна заявка не само за уважение и внимание, но и показател, че ви е грижа за човека, на когото поднасяте този изискан подарък.

Плодовете, които включва красивата кутия са сушени черни череши без костилка, сливи без костилка, ябълки, круши и кайсии.

Това е комбинация, която грабва окото първо с луксозната кутия и второ с разнообразните цветове на различните сушени плодове в нея. 

Независимо от това дали просто искате да поднесете нещо хубаво, когато сте поканени на гости като жест към домакинята или търсите хубав и модерен подарък за личен повод, луксозната кутия от „Струма Фрут” може да бъде точно това, от което имате нужда.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *