Blogily

Mom Blogging

Ошав

декември 19, 2022

Вкусният компот от различни сушени плодове, наречен Ошав или Сушелки, краси празничната ни трапеза на Бъдни вечер. Той е толкова ароматен, освежаващ и приятен на вкус, че трудно можем да му устоим.

Действително, едно толкова обикновено и същевременно толкова вкусно предложение за десерт понякога се оказва най-интересно и очарователно за хората, които споделят общата празнична трапеза.

Ако и вие искате да спазите традицията и да поднесете нечетен брой ястия в навечерието на Коледа, не бива да пропускате да приготвите и ошав.

Тайната на вкусния ошав, разбира се е скрита в правилно изсушените и добре подбрани плодове, които са основна негова част.

Плодовете, които „Струма Фрут” ви поднася за приготвяне на ошав са сушени сливи, ябълки и круши, които са сочни, вкусни и точно премерени, за да се получи типичен български компот от сушени плодове.

За да превърнете рецептата в нещо неповторимо, може да добавите стафиди и сушени кайсии, малко мед и стръкче индрише.

По този начин вашият ошав ще стане още по-ароматен и апетитен и със сигурност ще ви донесе доста комплименти.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *