Blogily

Mom Blogging

Потребителски опаковки

декември 19, 2022

Потребителските опаковки са първото, което клиентите виждат, когато се запознават с дадена стока, а както добре знаем, първото впечатление е от голямо значение, независимо от това за какъв продукт става въпрос.

Важното при потребителските опаковки на „Струма Фрут” е че освен оригинален дизайн, който да грабва вниманието на клиентите, те трябва да осигуряват защита и правилно съхранение на сушените плодове, зеленчуци и ядки, които фирмата произвежда.

Продуктите, които „Струма Фрут” предлага на българския пазар, са с отлично качество и 100% натурални.

Нашата цел е те да достигнат до всеки потребител максимално вкусни, ароматни и свежи.  Поради тази причина, фирмата обработва, селектира и пакетира всички плодове и зеленчуци в изрядна хигиена и спазвайки изискванията за безопасност на храните. С покупка на сушени плодове или сушени зеленчуци от „Струма Фрут”, вие получавате вкусни и полезни продукти, опаковани така, че те да бъдат съхранявани лесно и без проблем и винаги да ви очароват със своето качество и отличен вкус.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *