Blogily

Mom Blogging

Свежи сини сливи

декември 19, 2022

Сините сливи са сладко удоволствие, което повечето хора много обичат.

България има благоприятен климат за отглеждане на сини сливи, ябълки, череши, праскови и кайсии, така че всички ние имаме късмета да се храним с току-що набрани плодове, които са изключително полезни и много вкусни.

Благодарение на грижите на българските производители на свежи сини сливиСтрума Фрут”, можем да поднесем на трапезата плодове, които се отличават със сочност, качество и сладост.

Консумирането на свежи плодове е изключително полезно за децата и за хората от всяка възраст.  Ежедневният прием на свежи сини сливи може да подобри храносмилането и да ви зареди с витамини. Разбира се, свежите сини сливи от „Струма Фрут” могат да бъдат и преработени под формата на сладка, компоти или конфитюри. Това е възможност те да присъстват на нашата трапеза, дори когато техният сезон на зреене е отминал.

Свежите сини сливи са изключително подходящи и за изсушаване. Всички ние добре познаваме вкусните зимни рецепти със сушени сини сливи, така че няма как да се лишим от тази традиционна за българската кухня храна.

Защо да изберете свежи сини сливи от „Струма Фрут”?

Първо, защото те идват от собствените градини на фирмата и второ, защото се предлагат на най-достъпните цени и са с най-доброто качество на пазара.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *