Blogily

Mom Blogging

Свежи фурми Меджул със сурова орехова ядка

декември 19, 2022

Фурмите са  плодове на финиковите палми и са се появили около Персийския залив преди цели 6000 г. пр. Хр. Съществуват данни, че фурмите са били познати и на хората от Месопотамия до Древен Египет.

Днес костилковият плод е сред любимите лакомства на малки и големи.

Ако и вие искате да му се насладите, опитайте свежи фурми Меджул със сурова орехова ядка от „Струма фрут”.

Те са много сочни и сладки и успешно могат да заменят шоколадовите бонбони и сладкишите и да се използват за десерт или като вкусна почерпка.  Суровите орехови ядки, поставени във вътрешността на фурмите Меджул, балансират цялостното вкусово усещане и ги превръщат в истински деликатес. 

Българският производител на сушени плодове и зеленчуци „Струма Фрут” ви предлага чудесно и много апетитно решение за делник и празник.  Свежи фурми Меджул със сурова орехова ядка са

десерт, с който можете да впечатлите и най-капризните гости.

Благодарение на тях, можете да превърнете една обикновена вечеря в специално преживяване с ориенталски привкус. Разнообразието никога не е излишно, така че смело можете да го постигнете с тези изкусителни фурми на трапезата и с повод или без повод, да се радвате на полезно и вкусно сладко изкушение.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *