Blogily

Mom Blogging

Свежи фурми сорт Меджул

декември 19, 2022

Сладост, карамелен вкус, отлични вкусови качества – така най-синтезирано можем да характеризираме свежи фурми сорт Меджул, които можете да поръчате от електронния магазин на „Струма Фрут”.

С тях успешно можете да замените рафинираната захар и да си приготвите вкусна сладка храна, която няма да наруши вашата диета и ще подобри здравето и тонуса ви. Свежите фурми са чудесни за вас и вашето семейство и могат да бъдат добавени към печива, смутита, ястия и десерти.

Какви витамини съдържати какви са ползите от свежите фурми?

В техния състав са включени множество ценни витамини като тези от В групата и витамин А, D, E, минерали, микроелементи, фосфор, танин, желязо, калций, мед.

При консумацията на фурми се регулират нивата на холестерол в кръвта и се доставят 23 незаменими аминокиселини.

В 100 гр фурми се съдържат само 0,39 г мазнини, което ги прави идеални за всеки хранителен режим.   

Свежи фурми сорт Меджул от „Струма Фрут” не са третирани с консерванти и в тях няма добавена захар. Те са едно отлично решение за хората, които държат да се хранят с чиста и полезна храна.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *