Blogily

Mom Blogging

Свежи череши

декември 19, 2022

Свежите десерти със сочни плодове като черешите са неповторимо удоволствие, което всеки трябва да опита. Неслучайно в книги, песни, филми и дори в стихотворения се споменават вкусните сладки изкушения: черешов пай, чийзкейк с череши, плодов крем, сладолед от свежи череши, кейк с череши и какво ли още не.

Свежите череши вдъхновяват ценителите на изтънчени десерти и почитателите на плодовете да експериментират в кухнята и да изненадват с нови и различни рецепти и кулинарни изделия.

Българският производител на сушени плодове и зеленчуци „Струма Фрут” предлага на пазара свежи череши с отлично качество.

Те са отгледани с грижа и внимание в собствените ни градини и достойно представят нашия труд и усилия да поднесем здравословни и чисти продукти на българския пазар. Ние не само се стремим да бъдем най-добрите в сферата на производство на био сертифицирани и конвенционални плодове, но и искаме да предложим на нашите клиенти плодове от родните градини, защото вярваме, че те са най-сладки и най-сочни.

За да се уверите сами в това, просто трябва да опитате свежите череши от „Струма Фрут”.    

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *