Blogily

Mom Blogging

Сочните ни, сладки и вкусни фурми са НОВИ в нашият богат асортимент.

февруари 6, 2023

Преди години плодовете на финиковата палма бяха непознати в нашата страна и да се опитат фурми беше доста интересно и екзотично преживяване. За щастие времето на дефицитните храни е останало далеч назад.

Днес имаме страхотни възможности за избор на храни и продукти, които ни допадат и отговарят на нашия начин на живот и философията на хранене, която изповядваме.

Сочните фурми са част от ежедневния хранителен режим на голяма част от хората и може би за някой от тях стои въпросът от кои фирми доставчици на фурми да изберат, за да получат не само качество, но и достъпни цени.

Струма Фрут” предлага висококачествени фурми от подбрани сортове на разумни цени.

С поръчка на фурми от нашия онлайн магазин получавате бърза доставка и първокачествени сушени плодове, които ще отговорят на вашите очаквания. 

Предлагаме както пакетирани фурми с и без костилки, така и насипни сушени плодове. Фурмите от един от най-разпространените сортовеMedjool , които предлагаме, се отличават със сладост, свежест, приятен карамелен аромат и  месестаструктура. Те могат да бъдат похапвани както самостоятелно, така и да бъдат добавени към вашата закуска или с тях да бъдат приготвени различни вкусни десерти.

Не пропускайте да ги опитате! Цената им е повече от добра!

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *