Blogily

Mom Blogging

Сурови ядки Пекан

декември 19, 2022

За да се чувствате във форма не бива да лишавате организма си от сурови ядки. Те са много хранителни и могат да доставят на тялото ви полезен коктейл от микроелементи и ценни за здравето вещества.

Сурови ядки Пекан са много добър избор за храна през деня, особено ако прекарвате времето си в офиса и не искате да консумирате калорични храни като бисквити, кроасани и хамбургери.

За разлика от печените ядки, при които част от полезните вещества са се загубили, поради топлинната обработка, суровите ядки Пекан от „Струма Фрут” съдържат достатъчно мастни киселини и витамин Е, за да подобрят функциите в организма и да ви доставят енергия.

Ядките пекан съдържат 80% здравословни мазнини, което ги прави първенци в това отношение, в сравнение с всички останали ядки.

Освен витамин А, те съдържат витамин В1, В2 и В4. Съдържащите се в тях активни биологични компоненти благоприятстват храносмилателната дейност на организма и могат да облекчат подуване на стомаха, колики и проблеми с храносмилането.

Можем да посочим още доста причини да добавите към менюто си сурови ядки Пекан от „Струма Фрут”, но просто ще завършим с най-важната причина да ги опитате – те са вкусни и ще влеят много енергия във вашето тяло.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *