Blogily

Mom Blogging

Сурови ядки Пекан с халва

декември 19, 2022

Ще се съгласите, че едно вкусно похапване с приятели или семейството не може да завърши без десерт.

Ако обаче вечерята е обилна, най-доброто решение е да се заложи на по-лек и не толкова сладък десерт, който освен това да бъде и с по-нисък грамаж.

Това е полезно не само за нашата талия, но най-вече за начина, по който ще се почувстваме, след като вече сме си хапнали салата, може би супа и основно ястие.  

Но какъв да бъде този не толкова сладък и не толкова голям като количество десерт?

Ние от „Струма Фрут” имаме предложение за такъв. Това е една наистина вкусна комбинация, която заслужава вашето внимание.

Става въпрос за нашите сурови ядки Пекан с халва.

Да, това звучи интересно!

Кадифеният вкус на суровите пеканови ядки в съчетание с приятния сладък вкус на халвата, придава очарование и ориенталска нотка на това полезно и много вкусно предложение. С него определено ще изненадате приятно своите гости, които със сигурност ще очакват торта или сладкиш за десерт.

Бъдете креативни и разчупете стереотипа да сервирате тежък десерт – всички ще ви бъдат благодарни. Просто защото няма да се чувстват преситени и тежки след похапването.

Суровите ядки Пекан с халва могат да акомпанират на приятно питие за вечеря, така че и почитателите на аперативи ще останат доволни.

С поднасянето на това страхотно сладко изкушение, може да очаквате много усмивки и комплименти, така че – подгответе се!  

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *