Blogily

Mom Blogging

Сушена арония

ноември 15, 2022

Сушената арония прилича на боровинка, но притежава доста по-стипчив вкус и не е толкова сладка, което я прави предпочитан плод за хора, които избягват сладките храни и плодове и обичат по-кисел и стипчив вкус. Тя е изключително полезна при проблеми с щитовидната жлеза, укрепва кръвоносните съдове и се отразява добре на хора с анемия или проблеми със стомаха. Аронията неутрализира витаминния дефицит в организма и е чудесен избор за зимните месеци, когато всички ние приемаме значително по-малко пресни плодове и зеленчуци, но и се борим с вируси и настинки.

От къде да се сдобием с този полезен плод и заслужава ли си да го консумираме в сушено състояние?

Сушена арония може да поръчате  от сайта на „Струма Фрут”.

Това е добро решение, ако търсите качествени сушени плодове, които са приготвени така, че да запазят качествата си и да бъдат максимално полезни. 

Ние спазваме стриктно всички хигиенни изисквания при пакетиране и съхранение на плодовете. Производствените дейности, които извършваме, протичат в синхрон с най-високите стандарти за качество и безопасност на продуктите.

Сушената арония на „Струма Фрут” съдържа много фибри и пектин, което я прави идеална за изчистване на организма от шлаки и детоксикация. Може би  точно сега е моментът да се погрижите за своето здраве, защото, когато се чувствате добре отвътре, това се отразява на вашето самочувствие и външен вид.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *