Blogily

Mom Blogging

Сушена райска ябълка

ноември 15, 2022

Този екзотичен плод навлиза в Европа едва през ХIХ в. Родината на райската ябълка е Китай, а ползите от сушената райска ябълка изключително много.

Плодът е много сладък, а също така и стипчив, което се дължи на богатото му съдържание на танини /растителни химикали/. Съдържа големи количества витамин А и С и е полезен за очите.

Ако страдате от лошо зрение, проблеми със стомашно-чревния тракт или сърцето, препоръчително е да консумирате сушена райска ябълка. Тя действа добре на стомашната микрофлора и доставя на организма ценните минерали калий, магнезий и каротин.

За да се радвате на вкуса на сушена райска ябълка в храни или напитки, доверете се на насипните или пакетирани сушени плодове, които „Струма Фрут” произвежда за вас.

Райската ябълка ще ви избави от лошите мисли и ще подобри настроението ви, ще ви зареди с енергия и ще повиши работоспособността ви. Това, което може би ви е необходимо в един мрачен и дъждовен ден е оранжево резенче сушена райска ябълка и една топла усмивка.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *