Blogily

Mom Blogging

Сушените ни зеленчуци като чушки, пиперки и домати са повече от страхотни.

февруари 6, 2023

Вървят перфектно с много супи, а и с основни ястия.

Независимо от сезона, вкусната и питателна храна е винаги добре дошла на нашата трапеза. Супите са препоръчителни за малки и големи поради това, че съдържат много ценни хранителни вещества и доставят нужните калории на организма, без да го натоварват и без да предизвикват усещане за тежест и да създават проблеми с храносмилането.

А какво е супата без ароматните подправки и сушени зеленчуци като чушки, домати и пиперки? Без съмнение, именно те носят на всяко ястие пикантни нотки, текстура, цвят, аромат и вкус.

Струма Фрут” произвежда, обработва и пакетира биосертифицирани и конвенционални плодове и зеленчуци. С тях винаги имате на трапезата храни, които са вкусни, полезни и максимално натурални, което е предпоставка за здраве, жизненост и бодрост.

Сушените зеленчуци от „Струма Фрут” са разнообразни и индивидуално опаковани. Всеки отделен вид носи своите специфични качества, но това, което ги обединява е че са напълно натурални и изсушени с модерни методи, така че да останат свежи, ароматни и пълни с полезни витамини, фибри и минерали.

Дали да изберете сушени домати, сушени чушки или сушени пиперки?

Можете да използвате по много от всичко или да подправите прецизно вашите ястия, така че да се харесат на семейството – изборът е изцяло ваш. На нас можете да разчитате за качествени български сушени зеленчуци, които са неделима част от националната ни кухня.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *