Blogily

Mom Blogging

Сушени вишни без костилки

ноември 15, 2022

За разлика от черешите, вишните внасят кисела нотка във всяка рецепта и това допада на голяма част от ценителите на вкусната и интересна кухня. Те са любим плод и на хората, които не обичат прекалено сладките десерти. Подходящи са и за диабетици.

Струма Фрут” е български производител на сушени вишни без костилки. 

Избирайки нашите продукти, вие можете да бъдете сигурни, че при производството на сушени плодове има пълна проследимост на готовия за консумация продукт и получавате сушени вишни с високо качество.

Досадното отстраняване на костилките ви е спестено и разполагате само с плодове, които веднага може да добавите към закуската си.

Кои са ползите от консумацията на сушени вишни?

Антиоксидантните им и противовъзпалителни свойства, нареждат вишните сред изключително полезните плодове. Те доставят на организма ценния хормон мелатонин, който ви избавя от безсънието и бързо възвръщат силите ви след изтощителен ден.

Нашите вишни не съдържат добавена захар, консерванти и добавки, което ги прави страхотен продукт за трапезата на деца и възрастни.

Те освежават и засищат организма, полезни са при анемия и при възстановяване след вирусни заболявания. Чудесни са за междинна закуска или добавка към ястия и десерти.

Може да ги използвате и за да постигнете завършен вид на своите кулинарни идеи и да украсите по най-добрия начин кулинарните си творения.  

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *