Blogily

Mom Blogging

Сушени жълти череши

декември 19, 2022

Сушените жълти череши са сред плодовете, които могат да се превърнат във ваш верен съюзник срещу настинки, вирусни заболявания и грип. Консумирането им пред зимата ще подобри вашата имунна система, ще ви тонизира и ще помогне да преминете по-леко и с повече енергия през студените и мрачни зимни дни.

Богатото разнообразие на жълти череши дава възможност да се селектират най-подходящите за изсушаване сортове.

Българският производител на сушени плодовеСтрума Фрут” подбира най-сочните и добре узрели череши, за да обработи плодовете по технология, която запазва свежестта и витамините им.

Сушените жълти череши се характеризират с плътен сладък вкус и приятен аромат. Те са достатъчно месести и засищащи, така че могат да бъдат чудесна закуска за вас и вашето семейство.

Жълтите череши не предизвикват алергии, съдържат вещества, които предотвратяват появата на съсиреци в кръвта, помагат при анемия и подобряват работата на черния дроб.

Доверете се на утвърдена фирма, която ще поднесе на вашата трапеза здравословни сушени плодове и зеленчуци и специална селекция вкусни ядки, които са неизменна част от един балансиран  хранителен режим.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *