Blogily

Mom Blogging

Сушени кайсии

декември 15, 2022

Ако потърсите информация за ползите от консумацията на сушени кайсии, ще срещнете доста суперлативи за този вкусен плод и те няма да бъдат без основание.

Ето пет причини защо толкова много харесваме сушени кайсии и защо с удоволствие си похапваме качествените кайсии от „Струма Фрут”.

  1. Те „работят” за пълноценното храносмилане, не дразнят стомаха и поради високото си съдържание на пектин и фибри, могат да ни избавят от запек.
  2. Съдържанието на бета каротин в тях ги превръща в идеална засищаща закуска за всеки лакомник, който е решен да ограничи количеството храна, която приема и най-после да влезе във форма.
  3. Наличието на провитамин А в сушените кайсии ги прави изключително полезни за здравето на очите.
  4. Те притежават антиоксиданти и противовъзпалителни свойства, поради наличието на витамин С и катехини в тях.

5.При редовна консумация, могат да подпомогнат възстановяването на организма след силен стрес, психическо или физическо натоварване и да подобрят тонуса ни, дори и на фона на натоварения живот в доста замърсената градска среда. 

Сушените кайсии от „Струма Фрут” са напълно натурални и много полезни. С тях винаги ще имате под ръка едно здравословно лакомство от природата, с което лесно можете да се избавите от глада, където и да се намирате.   

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *