Blogily

Mom Blogging

Сушени круши без сърцевина

ноември 15, 2022

Днес повече от всякога се радваме на чистата и натурална храна, особено, когато тя е родно производство. Научихме се да ценим труда и качеството на българските продукти, тъй като именно те ни носят здраве, бодрост и красота.

Ароматните сушени круши без сърцевина от „Струма Фрут” са истински дар от природата, който не можем да подминем с безразличие. Редовното консумиране на сушени круши ни носи ценни витамини, минерали и фибри, внася нов вкус на трапезата ни и ни помага да експериментираме в кухнята.

Сушените круши са част както от българската, така и от турската и арменска кухня. Те са обичана съставка в множество ястия от Близкия Изток.

Докато в древността сушените подове са се считали за показател за богатство и просперитет, днес всеки от нас може да си ги позволи.

Сушени круши без сърцевина от „Струма Фрут” са с доказан произход и произведени в синхрон с всички изисквания за безопасност и хигиена. Изборът на български сушени плодове е едно разумно решение за здравословно и балансирано хранене всеки ден.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *