Blogily

Mom Blogging

Сушени къпини

ноември 15, 2022

Прекалили сте с храната и искате да пречистите организма си от токсините и да отслабнете?

Не пропускайте да включите къпини във вашето дневно меню, защото те съдържат само 36 ккал на 100 гр плод и са много вкусни.

Освен, че можете да си набавите пресни плодове, ако сезонът го позволява, може да консумирате и сушени къпини, тъй като те са богати на фибри и се отразяват страхотно на вашата фигура.

Сушените къпини от „Струма Фрут” се доставят от подбрани фермери, с които работим дългосрочно. Те са с отлично качество и се обработват при изрядна хигиена и в синхрон с всички изисквания за пакетиране и съхранение на сушени плодове.

Ползите от консумирането на сушени къпини се изразяват в това, че се засищате, доставяте си витамини E, К, Р, калий, магнезий, натрий и фосфор. Разнообразете ежедневното си меню с тях! Може да ги добавите към различни рецепти и да опитате нови вкусове и варианти на любимите си сладкиши, смутита, енергийни блокчета, сурови веган бонбони  и др. здравословни предложения. 

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *