Blogily

Mom Blogging

Сушени малини

ноември 15, 2022

Малините са сред плодовете с доказани полезни свойства, както за организма, така и за постигането на свежа кожа и младежки вид. Те са неизменна част от най-вкусните рецепти за десерти, а благодарение на ароматните сушени малини от „Струма Фрут”, те могат да бъдат част от нашето ежедневие и да красят трапезата ни не само в празнични дни, но и винаги, когато пожелаем.  

Защо е толкова полезно да си похапваме малини?

Те подобряват координацията и работата на нервната ни система, съдържат фибри и ни поддържат сити, доставят ни витамините С и К. Установено е, че при чест прием на полезните червени плодове, риска от заболявания като Алцхаймер и Паркинсон намалява значително. 

Това се дължи на положителното въздействие на малините върху мозъчната дейност и предотвратяването на невровъзпалителни процеси в него.

Сушените малини от „Струма Фрут” се произвеждат и пакетират така, че да останат полезни, свежи и ароматни. Това се случва в модерен производствен цех, оборудван със съвременни машини за охлаждане, калибриране, пакетиране и съхранение на плодовете. Апетитните сушени малини са свежо предложение, което може да ви презареди с енергия и да ви дари с повече позитивни мисли. Колкото и натоварен да е денят ви, лятото и приятните емоции могат да бъдат на една ръка разстояние, ако просто си дадете кратка почивка и се насладите на вкусните сушени малини от „Струма Фрут”.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *