Blogily

Mom Blogging

Сушени натурални кайсии

декември 15, 2022

Кайсиите присъстват в различни рецепти и могат да бъдат открити както в типични домашни сладкиши от тефтерите на баба, така и в изтънчени торти и кремове, които се предлагат в ресторанти и сладкарници.

Интересно за кайсиите е, че освен самите плодове и техните ядки, полезни свойства притежава дори кората на кайсиевото дърво. Счита се, че отвара от кората на овошката оказва добро влияние върху организма и подпомага възстановяването след инсулт.

Сушени натурални кайсии се отличават със същите полезни свойства като пресните плодове. Те съдържат фруктоза и могат да подсладят вашата закуска и да ви донесат много енергия и настроение за предстоящия ден. Счита се, че сушените кайсии понижават кръвното налягане и могат успешно да бъдат включени в процедури по детоксикация на организма, тъй като прочистват червата.

Сушените натурални кайсии са полезни за очите и се препоръчват за хора, страдащи от анемия, тъй като повишават хемоглобина.

Българският производител на сушени плодове „Струма Фрут” предлага на своите клиенти сушени натурални кайсии с високо качество и 100% натурален произход.

Предстоят най-светлите празници – подарете си не само хубави и желани материални подаръци, но и здраве като изберете продукти от природата, които носят витамини, фибри и полезни вещества за вашия организъм.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *