Blogily

Mom Blogging

Сушени плодове

ноември 15, 2022

Сушените плодове са отличен избор за моментите, в които искаме да направим живота си по-сладък.

Ако избягвате да се храните с храни, в които преобладават рафинираната захар и преработените мазнини, сушените плодове са чудесна алтернатива за вас. Те могат да се превърнат в любима междинна закуска или похапване в офиса, защото ще ви заредят с енергия, ще подпомогнат мисловните ви процеси и паметта.

Нещо повече, те ще заситят желанието ви за сладко, но няма да се отразят на талията, ако бъдат приемани в ограничени количества и с мярка.

Ако се интересувате от още ползи от сушените плодове, продължавайте да четете:

Сушените плодове на „Струма Фрут” съдържат  само и единствено плодова захар и нито зрънце рафинирана, освен това са богати на баластни вещества и подпомагат перисталтиката на червата.

Богати на фибри и витамини, те ще окажат благоприятно въздействие на вашия организъм, ще ви заситят за по-дълго време и ще ви помогнат да свършите задачите си по-леко и с повече хъс за работа.

Принципа на изсушаване на плодовете е на база на тяхното охлаждане, което запазва всички полезни вещества в плодовете и зеленчуците, за да стигнат до вас в най-доброто си състояние и да бъдат възможно най-полезни за вашия организъм. Разполагаме със собствена производствена база и следим всеки един етап от производството на сушените плодове. Работим със съвременни машини за охлаждане, селектиране и пакетиране на продуктите, като нашата цел е клиентите ни да получат сушени плодове, които са свежи, проверени и 100 % натурални.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *