Blogily

Mom Blogging

Сушени сливи без костилки

ноември 15, 2022

Ако сте от хората, които не могат без плодове и през зимата ви липсват разнообразните дарове на природата, сушените сливи без костилка са точно за вас. Те са богати на желязо, витамини, магнезий и са не по-малко полезни от свежите плодове.

Ако сте от тези хора, които просто не обичат плодове и често забравят да ги консумират, отново можете да опитате полезните и сочни сушени сливи и да решите дали те могат да намерят място във вашето ежедневно меню.

С какво се отличават нашите сушени плодове?

На първо място с това, че са отгледани с много внимание и в чиста среда. Ние разполагаме със собствен цех, в който преработваме, сушим и пакетираме плодовете. Всичко това се случва с модерна техника и по начин, при който се запазват полезните вещества във всеки един плод.

Предлагаме ви сушени сливи без костилка, за да улесним вечната дилема какво да си похапваме, когато още не е време за вечеря, но и усещаме глад и желание за нещо сладко и вкусно.

За да разнообразите ястията си и да им придадете един по-различен сладко-кисел вкус, който ще очарова вашите гости, отново можете да използвате сушени плодове.

Независимо от сезона, настроението и хранителния ви режим, няколко ароматни и свежи сушени сливи без костилка могат да ви тонизират, освежат и направят по-креативни и по-ентусиазирани.

Съвсем не е случайно това, че именно те са сред най-популярните сушени плодове в страната ни.

Сушените сливи без костилка са подходящи както за директна консумация, така и за приготвяне на сладки и солени ястия.

Те просто трябва да бъдат опитани, да бъдат харесани и съвсем скоро ще се превърнат в неизменна част от вашата храна.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *