Blogily

Mom Blogging

Сушени смокини

декември 15, 2022

Вкусът на сушените смокини ни напомня за слънцето и топлото време, за особения аромат на лято и море и за безгрижието, което изпитваме, когато се разхождаме край морския бряг.

Всички знаем, че можем да се радваме на пресни смокини за много кратък период от време, а и самите плодове не издържат дълго, дори и да са току-що набрани.

Решението е да им се наслаждаваме, независимо от сезона, като си похапваме сушени смокини, винаги, когато искаме, благодарение на българския производител на сушени плодове и зеленчуци „Струма Фрут”.

Нашите сушени смокини са 100% натурален продукт, без никакви добавки.

Приятният им аромат не може да бъде объркан. Той е в състояние да промени изцяло вкуса на вашите печива и да обогати вкусовите ви усещания.

Какви са полезните свойства на сушените смокини и защо да изберем смокини от „Струма Фрут”?

Те са направени от внимателно подбрани плодове, които са без никакви дефекти и набрани в точния момент на зреене. Това е важно, за да бъдат осигурени подходящи плодове за изсушаване и същевременно с това, те да запазят качествата си.

Полезните свойства на сушените смокини се крият в антиоксидантната им сила и това, че с консумирането им, ние поддържаме своето здраве и красота.

Съдържат магнезий, калий, манган, калций и витамин К, укрепват мускулите и подпомагат храносмилането.

Сушените смокини са полезни и за кръвта – те предпазват клетките от стареене и мутации.

Те могат успешно да заменят сладкишите с рафинирана захар и вредни подсладители и да бъдат здравословно решение за всеки, който иска да си похапне нещо сладичко.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *