Blogily

Mom Blogging

Сушени смокини с тъмен шоколад

декември 15, 2022

Сушените смокини са чудесни сами по себе си, но какво ли ще се получи, ако ги потопим в тъмен шоколад? Със сигурност нещо забележително!

Сушените смокини с тъмен шоколад, които ни предлага българският производител на сушени плодове и зеленчуци „Струма Фрут” са специално селектирани от качествени сортове, изсушени по специален метод, така че да останат полезни, сочни и с неустоим вкус.

Смокините са древен плод, за който се пише още в Стария завет. Именно там се споменава за плодното дърво, което расте в Райската градина. Вероятно си спомняте, че след като Адам и Ева са опитали от забранения плод – ябълката, са били способни да разпознават доброто и злото и са започнали да изпитват срам. Именно тогава те са покрили телата си с листа от смокиня.

Но стига история! Нека обърнем внимание на този истински специалитет, който може  да ви изкуши не по-малко от всеки един изтънчен десерт в скъпа сладкарница.

Съчетанието на сочна смокиня, с тъмен шоколад представлява идеален баланс между сладко и горчиво и носи много наслада на небцето.

Отдайте се на приятни емоции и подарете на себе си и на своите близки един прекрасен и много полезен десерт, чийто вкус съвсем спокойно можем да наречем „вкус от райската градина”.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *