Blogily

Mom Blogging

Сушени цели шипки

ноември 15, 2022

Сушените цели шипки се използват за запарки и ароматен чай. А нима топлата напитка не е най-доброто, което можете да дадете на тялото си през зимните месеци?

Действително няма нищо по-приятно от това да си приготвите топла напитка. Независимо от това дали сте сами у дома или с приятели на хижа или на вилата, чаша чай от шипки може да ви освежи и да подсили организма ви. Полезен е както след дълъг работен ден, така и когато сте се подложили на тонизиращ, но и доста уморителен ски слалом или  зимна разходка навън.

Защо да изберете сушени цели шипки от „Струма Фрут”?

Няма как да сте сигурни какво точно се съдържа в пакетчетата чай, които се продават по магазините, но когато правите билков шипков чай със сушени цели шипки от „Струма Фрут”, всичко е ясно.

Това са специално подбрани насипни цели шипки, които са натурални плодове с много полезни свойства.

Изключително богати на витамин С, шипките, могат да ви осигурят здраве и силна имунна система. Те определено са сред  плодовете, които не бива да подценявате. 

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *