Blogily

Mom Blogging

Сушени червени боровинки

декември 15, 2022

Специално селектирани и доставени от доверени фермери, сушените червени боровинки от „Струма Фрут” са нещо свежо и вкусно, от което всеки има нужда, особено през зимата.

Какво може да си приготвите с тях?

Вариантите и рецептите са различни – те могат да бъдат добавени към плодов сок, сварени на компот, накиснати и добавени към мюсли, кисело мляко, скир или сладолед.

Чудесни са като украса на десерти. Могат да бъдат вкусна част или основа на чийзкейк, торти, кексове и др. сладки изделия.

Суровите барчета и бонбони с тях са също много вкусно и ароматно лакомство, от което не бива да се лишавате.  

Сушените червени боровинки са богати на витамини и най-вече на витамин С. Те са полезни за женското здраве. Действат подмладяващо, тъй като съдържат антиоксиданти.

Сладко-киселите плодове укрепват сърцето и циркулацията на кръвта, полезни са при анемия, активират ”добрия” холестерол в организма.

Шепа сушени червени боровинки от „Струма Фрут” са чудесна междинна закуска през зимата. Натуралният им произход и липсата на всякакви добавки и консерванти ги прави отличен здравословен избор за вас и вашето семейство.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *