Blogily

Mom Blogging

Сушени череши без костилки

Сушени череши без костилки

ноември 15, 2022

Заменете шоколадовите изделия, сладкишите и вафлите с по-здравословна, но не по-малко вкусна алтернатива.

Досещате ли се каква е тя?

Това са също толкова пристрастяващи, ароматни и вкусни храни, които напълно могат да задоволят желаните ви за сладко, но и да доставят на вашия организъм ценни витамини, минерали, фибри и баластни вещества.

Да, става въпрос за сушените череши без костилка на „Струма Фрут”.

Ще ви очаровате с приятния си сладък вкус, който в никакъв случай не е натрапчив и същевременно с това, носи свежест и неповторим аромат. Още едно предимство на сушените череши без костилка е фактът, че не се налага да отстранявате костилки и можете да си ги похапвате през целия ден.

Това е  удобно, лесно и много вкусно решение за натоварения делничен ден или в моментите, когато искате да приготвите здравословна закуска на семейството си.  

Съдържанието на вода в сушените череши е по-малко в сравнение с пресните, но предимството на тези плодове е, че те са запазили фолиевата киселина, антиоксидантите, минералите и витамините си.

Това е така поради процесите на изсушаване, които прилагаме и стремежа да предложим натурални, полезни и качествени храни. Точно поради тази причина черешите са доставени от собствени овощни градини и напълно проверени.

Сега можете да посетите нашия онлайн магазин, да си поръчате и да ги опитате, за да се уверете сами!  

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *