Blogily

Mom Blogging

Сушени шипки на люспа без семе

ноември 15, 2022

Ние от „Струма Фрут” ви предлагаме не само цели плодове сушена шипка, но и сушени шипки на люспа без семе.

Изберете български производител на сушени плодове и зеленчуци, за да бъдете сигурни, че получавате натурални и чисти плодове, които подпомагат имунната ви система и здравето на вашия организъм.

Безспорно шипките са сред най-полезните плодове по отношение на богатото съдържание на витамин С в тях. Със сушени шипки на люспа без семе, можете да приготвите различни видове чай, да се хидратирате и тонизирате по всяко време на деня и да бъдете много по-продуктивни и по-издръжливи в работата и заниманията си.

Днес повече от всякога хората се оплакват от понижен тонус и липса на енергия.

Консумацията на шипков чай може да ви ободри, така както и кафето, но без негативното влияние на кофеина, който предизвиква сърцебиене, тревожност и безсъние. 

Насладете се на ароматен чай. Правете това, което ви доставя удоволствие, дори когато ви сте струва, че нямате и секунда свободно време.

Чаша чай може да промени нагласата ви, да ви накара да се спрете за момент и да „презаредите батериите си”.

Защото именно простичките удоволствия понякога ни правят истински щастливи. 

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *