Blogily

Mom Blogging

Сушени ябълки на кубчета

ноември 15, 2022

Ако вашето ежедневие е натоварено и никога не ви остава достатъчно свободно време, можете да замените някои по-бавни процедури при обработване на храните в кухнята с продукти, които са удобни и лесни за използване. Точно такива са сушените ябълки на кубчета от „Струма Фрут”. Можете да ги консумирате направо от пакетчето или да ги добавите към закуската си, без да ви се налага да ги режете, да отстранявате сърцевината и семките и пр. 

Цялата тази работа ви е спестена от „Струма Фрут” – български производител на сушени ябълки на кубчета, който ви предлага качествени плодове, опаковани така, че те да бъдат защитени и да се запазят свежестта и полезните им свойства.

Защо да предпочетете сушени ябълки за вашата закуска или междинно хранене?

С похапването на тези полезни сушени плодове, вие си доставяте нужната доза фибри, които контролират холестерола в организма и ви поддържат сити за дълго време. С консумирането на сушени ябълки си доставяте и така важния витамин С. Важно е да се отбележи, че за разлика от други плодове, които при изсушаване губят от витамините си, ябълките запазват витамин С и това оказва благоприятно действие на организма, особено през месеците, в които се разпространяват респираторни заболявания и грип.

Убедихме ли ви, че се нуждаете от ароматните и толкова вкусни сушени ябълки на кубчета? Поръчайте вашите от сайта на „Струма фрут”!

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *