Blogily

Mom Blogging

Сушени ябълки със сърцевина

ноември 15, 2022

Нашият организъм се нуждае от разнообразна храна по всяко време на годината. През зимните месеци обаче, ние нямаме възможност да консумираме достатъчно пресни плодове и е добре да запълним тези липси със сушени плодове и зеленчуци.

Със сушените ябълки със сърцевина от „Струма Фрут” можете да обогатите вашето ежедневно меню и бързо да възстановите тонуса и енергията си. Всекидневното похапване на сушени ябълки или добавянето им към храни и напитки може да ви избави от проблеми със стомаха. Сушените ябълки се препоръчват на хора, които страдат от гастрит и язва. Те могат да ви избавят от подутия корем и да засилят съпротивителните сили на организма.

Добавете сушени ябълки към ястия с месо, направете желе от тях и си ги похапвайте върху филийка или палачинка. С тях можете да приготвите ошав, ароматен компот или просто да ги добавите към овесените си ядки. Сушените ябълки са полезни за сърцето и са много вкусни с орехи, жито и в комбинация с други сушени плодове.

От къде да си набавите качествени сушени ябълки със сърцевина? „Струма фрут” произвежда, обработва и опакова био сертифицирани и конвенционални сушени плодове и зеленчуци. Посетете нашия онлайн магазин и поръчайте всичко необходимо за вашето здравословно хранене през всеки сезон.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *