Blogily

Mom Blogging

Сушено манго

декември 15, 2022

Ароматно и полезно, сушеното манго е още един дар от природата, който може да обогати вашата трапеза и да направи начина ви на хранене по-здравословен и полезен.

На кого ще допадне този вид сушен плод?

  • Той е идеален за хората, които обичат екзотични плодове.
  • Подходящ е и за тези, които са в търсене на нови вкусове.
  • Сушено манго от „Струма Фрут” може да подслади вашата закуска с плодовата захар, която естествено се съдържа в него,
  • Това е сушен плод, без добавена захар, оцветители, консерванти и напълно естествена и натурална храна.
  • Мангото е чудесно предложение за похапване по всяко време и колкото и заети да сме през работната седмица, винаги можем да намерим време за нещо свежо, ароматно и вкусно като сушено манго от „Струма Фрут”.

Нашите сушени плодове и зеленчуци се произвеждат в собствена база, която е снабдена с най-новото оборудване за тази цел. Спазваме всички изисквания за преработка, селектиране и пакетиране на плодове, ядки и зеленчуци и предлагаме на пазара изключително разнообразие от био сертифицирани и конвенционални сушени плодове. Опитайте и нашето сушено манго!

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *