Blogily

Mom Blogging

Сушен ананас

декември 15, 2022

Със сушения ананас на „Струма Фрут” можете да промените изцяло представата си за вкуса на екзотичните сушени плодове и да ги включите в ежедневното си хранене. Той е изсушен на температура под 45 º С, с което съдържанието на витамин С, А, калций, фосфор и калий са се запазили, за да доставят на вашия организъм така важните полезни вещества за по-добро здраве и по-силна имунна защита от вируси и бактерии.

Защо да предпочетете сушен ананас пред консервиран?

Сушеният ананас от „Струма Фрут” е полезен с това, че не съдържа добавена захар, той е без консерванти и идва при вас напълно натурален, витаминозен и много вкусен.

Неговият сладък вкус може да ви накара да го предпочетете пред доста по-калоричните и не толкова полезни за здравето вафли, шоколади и бонбони.

Може да се консумира самостоятелно или да бъде добавен към екзотични ястия с пиле, паста, ориз или върху пица. Сушеният ананас може да бъде част от вашата закуска, може да го използвате при приготвяне на сладки десерти и кексове. Чудесен е и като украса на торти и кейкове, към плодова салата, крем или мелба.

Сушеният ананас, който ви предлагаме е отгледан в Гана. Той идва при вас без кора и опакован така, че да бъде максимално защитен и съхранен по най-добрия начин.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *