Blogily

Mom Blogging

Фурми на клонка сорт Деглет Нур

декември 19, 2022

Фурми на клонка сорт Деглет Нур са истински деликатес, с който ще впечатлите своите гости.

Те могат да се превърнат в интересен подарък с повод или без повод, тъй като притежават всички качества за това.

От една страна, те са опаковани в оригинална кутия на „Струма Фрут” и изглеждат апетитно и екзотично.

От друга страна, те носят много здраве и наслада на хората, които ги консумират.

Нима има човек, обичащ вкусното похапване, който би останал безразличен пред кутия вкусни фурми на клонка сорт Деглет Нур? Едва ли.   

Какви са полезните свойства на този сорт фурми? Съдържат много витамини, органични киселини, витамин С, желязо, микроелементи, фосфор, калий и танин. Те са източник на фибри и антиоксиданти, които помагат на тялото ни да запази своето здраве и младост. Въпреки, че съдържат около 75% фруктоза, фурмите се усвояват бързо от организма и ако тренирате или извършвате умствена или физическа дейност слез консумацията им, вие ще изгорите бързо приетите калории, ще се чувствате енергични и по-концентрирани.

Фурмите на клонка, сорт Деглет Нур, които ви предлагаме, идват от слънчев Тунис и са едно малко удоволствие, с което можете да се възнаградите при успешно приключване на важен работен проект или след тренировка.

Те са подходящи и за хора, които искат да върнат силите и енергията си след боледуване, а и за тези, които имат за цел да повишат мускулната маса на телата си или просто да укрепнат и да качат килограми.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *