Blogily

Mom Blogging

Ядки и екзотични сушени плодове

декември 19, 2022

Няма нищо по-полезно от това да си похапвате любимите храни с мярка. Добрата физическа форма и крепкото здраве не означават строги ограничения и постоянен хранителен режим във всеки един етап от живота, а баланс и правилен подбор на храните. Благодарение на „Струма Фрут” можете да изберете ядки и екзотични сушени плодове, които ще доставят на вашето тяло витамини, минерали, полезни мазнини и протеини.

По този начин ще се храните балансирано и пълноценно с натурални продукти, които са едновременно много вкусни, но и полезни.

Точно такива са разнообразните ядки и сушени плодове, които се обработват и пакетират в модерен производствен цех, при изрядна хигиена и спазване на всички изисквания за безопасност.

Доставете си удоволствие и опитайте по-различни екзотични сушени плодове като сушени банани, манго, ананас, фурми на клонка, кокосов чипс, годжи бери и др.   

Изборът на ядки от „Струма Фрут” е също толкова изкушаващ и интересен. Ако все още не сте опитали апетитните ядки Пекан, сега е моментът да им се насладите.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *