Blogily

Mom Blogging

Кой от всички БИО пакети би грабнал на момента?

февруари 6, 2023

Тайната на спокойния и по-качествен живот не са нито часовете, посветени на спорт, нито стриктното претегляне на храната и пресмятането на калориите в нея.

За да се радвате на самочувствие и висок тонус, вие се нуждаете само от едно-единствено нещо и то е да бъдете здрави.

Запазете здравето си и се хранете така, че да се чувствате в хармония с тялото и желанията си:

– Без строги диети,

– Без жестоки ограничения и забрани,

– Без крайности като пълен глад, преяждане и вредни навици.  

Ако и вашият стремеж е тази година да постигнете хармония със себе си и да се храните с радост и без угризения, ние с гордост искаме да ви предложим страхотните БИО пакети от „Струма Фрут”, които могат да разнообразят и да направят храната ви вкусна, полезна и здравословна.

С нашите БИО сушени череши можете да направите чудесни закуски, десерти без захар или полезни сурови плодови барчета.

С пакет БИО сушена арония може да си приготвите ароматен чай, който ще ви стопли и хидратира през зимните месеци.

С БИО сушени сливи ще се радвате на най-вкусните, типично български ястия и ще постигнете наистина забележителни резултати в кухнята.

С вкусните БИО кралски фурми сорт Меdjool ще разполагате с нещо сладко и полезно за моментите, в които ви се похапва сладичко, но не искате да посягате към нездравословни десерти и вафли.

Това, което оставяме на вас е да изберете вашия БИО пакет сушени плодове, според вкуса и предпочитанията ви.

Къде ще прекарате уикенда?

Уикендът е време за почивка и някои от нас избират да го прекарат извън къщи в пътуване или напротив – в уюта на дома.

Много от нас предпочитат да обърнат внимание на домашните задължения и да посветят двата почивни дни на чистене, пазаруване и готвене.

Разбира се, работата никога не свършва и ако и този уикенд изберете да вършите дребни ремонти, вместо да се разходите из планината или до близкото градче, това е ваше право.

Каквото и да правите обаче, не бива да се лишавате от настроението, което носят почивните дни. Толкова дълго ги чакаме и планираме с какво ще се поглезим точно тогава, че е престъпление да не изпълним обещанията си и да бъдем добри към самите себе си.

За да си починете пълноценно, не е необходимо да запълвате времето си с активности и ангажименти. Не бива да попадате под натиска на идеята: „Почивни дни са, сега трябва на всяка цена да се забавлявам!”.

Понякога всичко, от което имате нужда е да изберете вашата собствена компания и едно сладко изкушение за похапване.

Точно това може да се окаже вашият начин да разпуснете и да се отърсите от стреса на ежедневието.

А каква по-приятна и сладка компания може да намерите от суровите плодови барчета на „Струма Фрут”!

Ще ги откриете в нашия сайт в три разновидности:

  • Фурми, кашу, бадеми, какао и кокос;
  • Фурми, бадеми и кашу;
  • Фурми, кашу, бадеми и банан.

Независимо от плановете и дестинацията, с тях уикендите са наистина още по-вълнуващи и сладки!  

Времето е мрачно и студено, но всяка УСМИВКА днес е едно постижение!

Добре разбираме хората, които не обичат зимата и особено месец януари.

След празничната еуфория и кратката ваканция се оказва, че имаме доста работа за вършене, а нивото на ентусиазма ни граничи с нулата.

Ако и вие сте забравили прекалено скоро своите новогодишни обещания да бъдете по-продуктивни, да тренирате, да се храните здравословно и да четете повече, не сте сами.

Установено е, че едва 10 % от хората спазват това, в което се заричат преди настъпването на новата година.

Мрачното време и липсата на достатъчно слънце се отразяват на настроението и здравето ни.

По-късият ден, мразовитото време и ограничените възможности за разходка и контактуване с природата ни карат да изпиваме сънливост и отпадналост.

Налягат ни мрачни мисли и в резултат на всичко това не намираме достатъчно мотивация за работа, спорт и забавления.

Точно тук е мястото да обърнете специално внимание на храната и да изберете такава, която ще повиши тонуса ви и ще ви накара да се усмихнете. Хапнете си от нашите сушени кайсии с покритие от тъмен шоколад и сами ще се убедите, в това.

Изкушаващата комбинация между леко киселите на вкус сушени кайсии и глазурата от черен шоколад ще ви накара да се влюбите в това вкусно и здравословно лакомство.

Кайсиите са без костилки, така че получавате цели 250 g сладост, енергия и висок тонус, които ще ви помогнат да свършите с лекота задачите за деня.

Независимо от това дали сте на работа и се надбягвате с времето, за да не изостанете от натоварения си график или сте се посветили на семейството и дома и се стремите да вършите задълженията си по най-добрия начин, сушените кайсии с покритие от тъмен шоколад от „Струма Фрут” са здравословно предложение за междинна закуска, което заслужава вашето внимание.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *