Blogily

Mom Blogging

Био сушени плодове

ноември 15, 2022

Търсите здравословна алтернатива на храните с прекалено високо съдържание на рафинирана захар? Искате идеи за пълноценно меню за децата ви? Нуждаете се от разнообразяване на малко скучната и не толкова вкусна фитнес храна, която консумирате ежедневно? 

Био сушените плодове могат да се окажат вкусното и здравословно решение на тези проблеми.

Сушените плодове са истинско съкровище от природата, което ни доставя ценни витамини, минерали и микроелементи.

С какво обаче се отличават био сушените плодове и защо е важно да изберем именно тях?

Био сертифицираните сушени плодове и зеленчуци не съдържат консерванти, оцветители и пестициди. Това са продукти, при които се осъществява изключително строг контрол и всеки един етап от тяхното отглеждане, изсушаване и доставка се извършва съобразно изискванията за производство на био храни.

Точно такива са био сушените плодове, които „Струма Фрут” предлага на пазара.

Ако търсите български храни и искате да консумирате чисти и натурални продукти, изберете българския производител на сушени плодове „Струма Фрут”. Ще останете приятно изненадани от разнообразието и богатия избор на качествени и полезни сушени плодове.

Не се лишавайте от любимите си плодове, независимо от сезона. Дори и в сушено състояние, те са полезни, хранителни и много вкусни.

Био сушените плодове на „Струма Фрут” ще допаднат и на най-капризните, достатъчно е просто да ги опитат.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *