Blogily

Mom Blogging

Био сушени сливи с костилки

ноември 15, 2022

Био сушените плодове стават все по-търсени и популярни и това съвсем не е случайно. В забързания начин на живот, който водим, ни се случва да забравим да се храним достатъчно пълноценно и поради приема на прекалено много празни калории, трупаме излишни килограми и изпитваме умора, стрес и липса на тонус.

Струма Фрут” е български производител на сушени плодове и зеленчуци и смело можем да кажем, на качествена храна, която носи здраве и настроение.

Заменете вафлите или чипса с нашите био сушени сливи с костилка и ще си набавите ценни фибри, витамини, антиоксиданти, плодова захар и микроелементи. Точно това са качествата на сушените сливи, които произвеждаме, сушим и пакетираме в съответствие с изискванията за безопасност.

Те са грижливо отгледани и изсушени по специален метод, така че да останат достатъчно сочни и свежи, за да ви изненадат с неустоим вкус и аромат. Това се дължи и на факта, че използваме само добре узрели плодове, които се отличават с естествена сладост и притежават всички качества на натуралната и чиста храна от природата.

Насладете се на този природен концентрат от полезни вещества, чувствайте се жизнени и енергични, влезте в най-добрата си форма и бъдете най-добрата версия на себе си.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *