Blogily

Mom Blogging

Био сушени череши без костилки

ноември 15, 2022

За съвременния човек сушените плодове са част от ежедневието и дори даденост, с която сме свикнали, но за хората в древността, те са били възможност да преживеят студените месеци и да имат храна, която да поддържа здравето и енергията им. Трудно можем да си представим колко важно е било за тях да запазят по възможно най-добрия начин плодовете, които са отглеждали, за да могат да ги консумират, когато земята е скована в лед и няма никакъв избор на храна.

Днес за щастие без да полагаме особени усилия, имаме възможност да се наслаждаваме на вкусни био сушени плодове и да се храним с полезни и чисти храни.

Точно такива са био сушените череши без костилки от „Струма Фрут”.

Фирмата е сертифицирана по стандарт GlobalG.A.P. и GRASP – международно признати стандарти в селскостопанското производство,които дават гаранция за произхода и безопасността на храните.  Ако държите да консумирате сушени плодове, които не просто притежават надпис „био” на опаковката, а действително са натурални, без добавена захар, оцветители и консерванти,доверете се на българска фирма, която произвежда, обработва и опакова био сушени череши без костилки и много още плодове и зеленчуци, които ще разнообразят вашата трапеза.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *