Blogily

Mom Blogging

Микс за кекс

декември 19, 2022

Кексът е не само чудесна закуска, но и традиционен тестен десерт, който може да поднесете на празничната трапеза.

Формите за кекс могат да бъдат най-различни – от добре позната кръгла форма с дупка в средата, до такива във формата на сърце, звезда, цвете и дори анимационен герой.

Малък или голям, кексът може да ви изненада със своя пълнеж и глазура, но това, което всички ние без грешка разпознаваме е неговото изкусително ухание.

Когато става въпрос за вкусен аромат, няма как да не споделим с вас тайната на този аромат. Можете да го постигнете с невероятния микс за кекс от „Струма Фрут”. 

Това е една перфектната комбинация от сушено френско грозде, стафиди и цитрусови корички, с която можете да бъдете винаги в готовност за постигането на невероятни резултати в кухнята.

Готовият микс, който „Струма Фрут” ви предлага е удобно решение, както за приготвянето на кекс, така и за различни видове сладкиши.

С него ще обогатите вкуса на вашите печива, ще им придадете различен аромат и много настроение.

Благодарение на този микс за кекс, домът ви ще ухае на уют и спокойствие. Сладкият екзотичен аромат ще кани вашите близки да се съберат край масата и да отделят от времето си, не само за да споделят вкусния десерт, но и за да прекарат приятни минути заедно.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *