Blogily

Mom Blogging

Сушени круши на кубчета

ноември 15, 2022

Сушени круши на кубчета са подходяща храна за хора от всички възрасти. Независимо от това дали спортувате или просто се стремите да се храните с повече плодове и зеленчуци, шепа ароматни сушени плодове може да бъде приятна добавка към вашето хранене.

Една от тайните на успешното съставяне и следване на здравословен хранителен режим е не само да се подбират качествени и полезни храни, но и да се планира всяко следващо хранене. Дори и по време на диета, можем да разнообразим храната и да се възползваме от много различни варианти и комбинации, с които да изненадаме сетивата и вкусовете си. Така ще избегнем еднообразното и скучно меню и ще си доставим приятни емоции и удоволствие от вкусната храна.

Сушените круши на кубчета от „Струма Фрут” са селектирани от качествени сортове, за да ви  предоставим само най-доброто. Те са внимателно подбрани и изсушени по специален начин, за да останат сочни и с неустоим вкус. Ние работим с местни фермери и плодовете, които те ни доставят  се характеризират с качество, сочност и невероятен вкус. Подбираме най-добрите плодове, за да ви зарадваме с качествена българска селекция от сушени плодове и зеленчуци, които заслужават вашето внимание и място на семейната трапеза.

С използването на сушени круши на кубчета, вие спестявате време в кухнята и само за минути приготвяте любимите ястия за вас и вашите близки. Поднесете доза здравословни плодове по всяко време на годината и се наслаждавайте на вкусните продукти, които „Струма Фрут” произвежда за вас.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *