Blogily

Mom Blogging

Сушени круши със сърцевина

ноември 15, 2022

Сушените круши без сърцевина от „Струма Фрут” ще доставят на вашия организъм така необходимите витамини, фруктоза и глюкоза, за да се чувствате енергични, тонизирани и по-бодри.

Неслучайно те са предпочитани от алпинистите, тъй като са леки, издържат дълго време, без да се развалят и най-вече – доставят енергия, която е изключително важна и необходима по време на планински преходи.

Дори и да не ви се налага да се изкачвате по скали и да покорявате върхове, няма да са ви излишни шепа вкусни сушени круши със сърцевина.

Те съдържат до пет пъти повече витамини и минерали от пресните круши, поради щадящите технологии за изсушаване, които ние прилагаме в нашите цехове.

Производствената база на „Струма Фрут” се отличава с модерни машини за охлаждане и пакетиране на плодовете. С избора на сушени круши със сърцевина, вие получавате екологично чисти продукти, произведени с внимание и по всички стандарти за качество.

Не пропускайте да се убедите сами в техните вкусови качества и ползите, които носят на организма.

За нас

Strumafruit Струма Фрут ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2008 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Продукти

advertisement

Категории

Скорошни публикации

Подобни публикации

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *